mail: info@joostvh.be


All rights reserved 2014-2015
Disclaimer
Sitedesign by Ozalith.be

Nieuws


DVC Heilig Hart

Gedurende een jaar heb ik foto's gemaakt in het Dienstverleningscentrum Heilig Hart te Deinze.Ik ging meerdere keren per maand langs om het leven en de werking van dit centrum voor personen met een verstandelijke beperking, in beeld te brengen. Nu is de tijd gekomen om ermee naar buiten te komen en dat zal in de vorm van een heuse expositie zijn.

In het kader van Erfgoeddag, op 23 april 2017, zal je die dag de expositie gratis kunnen bewonderen in het MUDEL te Deinze (het Museum van Deinze en de Leiestreek).

Kan je die dag niet langskomen? Geen erg want de expositie zal daar te bekijken blijven voor alle bezoekers van het MUDEL tot zondag 04 juni 2017.

Ik hoop jullie massaal te mogen verwelkomen.

Locatie: MUDEL Deinze, Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze
Erfgoeddag: 23 april 2017 10-17 uur
Expositie blijft tot 04 juni 2017 te bekijken op andere dagen, conform de openingsuren van het MUDEL.


The WIK Collection

WIK is het Alter Ego van JoostVH Photography. Een vorm van nabewerking die haaks tegenover het normale werk van JoostVH staat.

JoostVH Photography geeft realistische beelden van wat er in werkelijkheid te zien was. En dat is bij WIK juist niet het geval. Door bepaalde zaken uit het beeld te trekken krijg je een totaal ander beeld van wat er werkelijk was. Is het daarom onwerkelijk? Ja Is het daarom niet interessant? Helemaal niet. Door bepaalde delen uit hun beeld te trekken krijg je een ander zicht op de realiteit.

WIK is het 'specialleke' van JoostVH, een ontsnapping uit de realiteit. Hou je ervan? Alle beelden die in de WIK-collectie komen zijn te koop. Vraag gerust meer info via info@joostvh.be


Too good to be true

Sioen is nu 15 jaar bezig in het vak en hij kijkt terug op zijn carrière met een Best Of-CD. De CD bevat een chronologische volgorde van zijn muziek doorheen de jaren. Als titel voor deze CD koos hij 'Too good to be true', eveneens de titel van één van de verzamelde nummers.

Maar wat heb ik met deze CD van Sioen te maken? Veel, heel veel.

Sioen contacteerde me om een foto van mij te gebruiken als cover voor de CD. Hij wist zelf al welke foto hij in gedachten had. De foto betreft een live-concert-foto die ik in 2013 getrokken heb; toen ik mijn eerste stappen in de concertfotografie zette.Sioen Live op Labadoux festival.

Ben ik trots? Tuurlijk. Het is even te mooi om waar te zijn maar we gaan verder. Op naar de volgende mijlpaal.