Communie / lentefeest 2021
Let's make this work !!

Het is weer zover. De communicanten en lentefeestbeesten beginnen uit te kijken naar de dag dat ze kunnen feesten. En of dit nu een kleinschalig feest zal zijn of met alle toeters en bellen, het feestvarken zal toch graag in the picture staan. 

En is er iets meer toepasselijk dan een bijhorende fotoshoot in de feestkledij? Ik denk het niet.

Maak dat je van de dag van je zoon of dochter een blijvende herinnering hebt. Voor hem of haar maar zeker ook voor jezelf. 

Communiefoto JoostVH Photography

De meeste communiefeesten worden nu uitgesteld naar het najaar. Heb je een communieshoot geboekt dan kan je kiezen: ofwel laat je deze doorgaan, ofwel stel je uit naar de zomer. Elk met zijn charme natuurlijk.

De mogelijkheden zijn legio: we kunnen de stad induiken voor een reportage met een stoer kantje, we kunnen naar het park gaan voor de ietwat romantischere zielen of we gaan trekken de natuur in voor een beetje avontuur.

Heb je zelf iets in gedachten, of wil je een bepaald thema aankaarten dan weet ik misschien wel de ideale locatie hiervoor.

Wat kost dit?

Wat kost een reportage voor een communie/lentefeest?
110 exclusief toegangsprijs voor de locaties
  • Een fotoreportage gedurende een uur op locatie
  • Foto's gemaakt op prachtige locaties
  • Foto's met spontaniteit als norm
  • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
  • Extra foto's kan je altijd bijbestellen
Actie

Boek je speciale shoot nu in

Recente blogberichten

© JoostVH Photography

Asaf Avidan

Ik trok onlangs naar Arena 5, een concertplaats in Brussel. Een nieuwe venue die er gekomen is in volle corona-pandemie. Een tijdelijke invulling van het

Read More »
Pictures made by JoostVH Photography

Lokerse Feesten 21

De Lokerse Feesten zijn een begrip. Helemaal niet te vergelijken met de Gentse feesten. De Lokerse feesten zijn vooral gekend omwille van de optredens aan

Read More »

Reportages moederdag

Moederdag…. Het ligt al even achter ons maar ik wil er toch graag eens op terugblikken. Waarom? Omdat ik het super plezant vond om te

Read More »

Nieuwsbrief