Communie / lentefeest 2021
Let's make this work !!

Het is weer zover. De communicanten en lentefeestbeesten beginnen uit te kijken naar de dag dat ze kunnen feesten. En of dit nu een kleinschalig feest zal zijn of met alle toeters en bellen, het feestvarken zal toch graag in the picture staan. 

En is er iets meer toepasselijk dan een bijhorende fotoshoot in de feestkledij? Ik denk het niet.

Maak dat je van de dag van je zoon of dochter een blijvende herinnering hebt. Voor hem of haar maar zeker ook voor jezelf. 

Communiefoto JoostVH Photography

De meeste communiefeesten worden nu uitgesteld naar het najaar. Heb je een communieshoot geboekt dan kan je kiezen: ofwel laat je deze doorgaan, ofwel stel je uit naar de zomer. Elk met zijn charme natuurlijk.

De mogelijkheden zijn legio: we kunnen de stad induiken voor een reportage met een stoer kantje, we kunnen naar het park gaan voor de ietwat romantischere zielen of we gaan trekken de natuur in voor een beetje avontuur.

Heb je zelf iets in gedachten, of wil je een bepaald thema aankaarten dan weet ik misschien wel de ideale locatie hiervoor.

Wat kost dit?

Wat kost een reportage voor een communie/lentefeest?
110 exclusief toegangsprijs voor de locaties
  • Een fotoreportage gedurende een uur op locatie
  • Foto's gemaakt op prachtige locaties
  • Foto's met spontaniteit als norm
  • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
  • Extra foto's kan je altijd bijbestellen
Actie

Boek je speciale shoot nu in

Recente blogberichten

Fotoshoots op locatie

Vandaag ga ik een onderdeel van de fotografie belichten dat ik bijzonder graag doe: fotoshoots op locatie. Het is een onderdeel van de fotografie waar

Read More »
Snapshot

Snapshots

Snapshots De laatste maanden van 2020 lag mijn fotowerk weer quasi helemaal stil. Vele opdrachten werden geannuleerd en nieuwe opdrachten bleven uit. En enkele projecten

Read More »
Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

Sarah & Tim

Trouwen blijft bijzonder. En ik maak er zo graag deel van uit. Het combineert zoveel verschillende zaken voor me. Ik mag portretten maken en ik

Read More »

Nieuwsbrief