Communie / lentefeest 2022
Let's make this work !!

Terwijl de communies van 2021 op hun eind lopen is het tijd geworden om de plannen uit de doeken te doen voor de communiereportages van 2022. En ik kijk uit naar die periode, in de hoop dat het nu weer is zoals vanouds met feesten in groep en genieten van die dag.

Om alles vlot te laten verlopen en vooral om duidelijkheid te scheppen, voorzie ik enkele dagen die ik speciaal hiervoor reserveer. Elke dag in een andere setting zodat je de keuze hebt welk project voor jou het meest geschikt is.

Het doel van dit alles: jouw feestbeest doen schitteren en stralen !!

Elke reportage duurt ongeveer 1 uur. De spontaniteit is dé norm en daar streef ik ook naar. De foto’s worden afgeleverd in een online galerij die enkel voor jou te bekijken is. Zo kan je rustig de foto’s bekijken en je keuze maken. 

Communie JoostVH Photography
Communie JoostVH Photography

Dit jaar dus verschillende ‘themadagen’. Zo is er een dag voorzien in de plantentuin van Meise. Een tweede mogelijkheid in in Verbeke Foundation en voor de liefhebbers van wat natuur trek ik ook de Gentbrugse Meersen in.

Zit er niets tussen dat jou kan bekoren? Of is jouw feestbeest net voor iets anders te vinden? Geen probleem, de shoots op maat blijven bestaan. Zo spreken we onderling af wat, hoe, waar en wanneer we de shoot organiseren. Zo kan je deze reportage volledig op maat laten maken. 

Hieronder alvast wat meer info. En als je wil boeken? Dat kan je daar ook onmiddellijk doen. Laat het zeker niet te lang liggen want de plaatsen zijn toch wel beperkt (en dat zeg ik niet zomaar).

Wat kan ik dit jaar aanbieden?

Plantentuin Meise op 06/03/2022

Deze biotoop is zeer groot en maakt het mogelijk om het feestbeest in de planten te zetten. Bij slecht weer kruipen we in de serres waar het altijd aangenaam toeven is.
110
 • De serres bieden een heerlijke plek om te toeven, ook bij slecht weer
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Verbeke Foundation op 26/03/2022

Verbeke Foundation herbergt één van de grootste private collecties van moderne kunst in Europa. Deze locatie biedt mogelijkheden buiten én binnen. Een fantastische omgeving met een hoekje af.
110
 • Deze locatie biedt een fantastische omgeving met een ruw kantje
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Gentbrugse meersen op 27/03/2022

Een reportage in de Gentbrugse meersen. Met zijn verscheidenheid is deze locatie een fantastische plek om foto's te maken. Je vindt er voor elk wat wils.
110
 • Hier kan je makkelijk verschillende zaken combineren. Van natuur naar beetje urban.
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Communiereportage op maat

Ben je niet vrij op de andere data of wil je een heel ander concept uit te werken? Dan is dit jouw pakket. We spreken samen plaats, tijdstip en concept af. Alles op maat.
145
 • Een fotoreportage op maat gedurende een uur
 • Verplaatsing binnen Oost-Vlaanderen inbegrepen.
 • Foto's met spontaniteit als norm
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Boek je speciale shoot nu in

Communie JoostVH Photography

Recente blogberichten

Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

Huwelijk: Joke & Thomas

Ondanks alle maatregelen die er waren omwille van Covid-19 besloten heel wat koppels om hun huwelijk toch te laten doorgaan. Zeker toen er versoepelingen waren

Read More »
Communie JoostVH Photography

Communiereportages

Oktober is begonnen en nu kan ik eindelijk de post uitsturen die ik normaal ergen in juni verstuur.  Op dit moment zijn zowat alle communies

Read More »

Nieuwsbrief