Communie / lentefeest 2023
Let's make this work !!

Terwijl de kinderen weer wennen aan de school is het tijd geworden om de plannen uit de doeken te doen voor de communiereportages van 2023. En ik kijk uit naar die periode. Ik geniet ervan om de kinderen te zien stralen en te ‘shinen’. 

Om alles vlot te laten verlopen en vooral om duidelijkheid te scheppen, voorzie ik enkele dagen die ik speciaal hiervoor reserveer. Elke dag in een andere setting zodat je de keuze hebt welk project voor jou het meest geschikt is.

Het doel van dit alles: jouw feestbeest doen schitteren en stralen !!

Elke reportage duurt ongeveer 1 uur. De spontaniteit is dé norm en daar streef ik ook naar. De foto’s worden afgeleverd in een online galerij die enkel voor jou te bekijken is. Zo kan je rustig de foto’s bekijken en je keuze maken. 

Communie JoostVH Photography
Communie JoostVH Photography

Dit jaar dus verschillende ‘themadagen’. Zo is er een dag voorzien in de plantentuin van Meise. Een tweede mogelijkheid in in Verbeke Foundation en voor de liefhebbers van wat natuur trek ik ook de Gentbrugse Meersen in.

Zit er niets tussen dat jou kan bekoren? Of is jouw feestbeest net voor iets anders te vinden? Geen probleem, de shoots op maat blijven bestaan. Zo spreken we onderling af wat, hoe, waar en wanneer we de shoot organiseren. Zo kan je deze reportage volledig op maat laten maken. 

Hieronder alvast wat meer info. En als je wil boeken? Dat kan je daar ook onmiddellijk doen. Laat het zeker niet te lang liggen want de plaatsen zijn toch wel beperkt (en dat zeg ik niet zomaar).

Wat kan ik dit jaar aanbieden?

Plantentuin Meise op 05/03/2023

Deze biotoop is zeer groot en maakt het mogelijk om het feestbeest in de planten te zetten. Bij slecht weer kruipen we in de serres waar het altijd aangenaam toeven is.
150
 • De serres bieden een heerlijke plek om te toeven, ook bij slecht weer
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Verbeke Foundation op 25/03/2023

Verbeke Foundation herbergt één van de grootste private collecties van moderne kunst in Europa. Deze locatie biedt mogelijkheden buiten én binnen. Een fantastische omgeving met een hoekje af.
150
 • Deze locatie biedt een fantastische omgeving met een ruw kantje
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Gentbrugse meersen op 26/03/2023

VOLZET
150
 • Hier kan je makkelijk verschillende zaken combineren. Van natuur naar beetje urban.
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Communiereportage op maat

Ben je niet vrij op de andere data of wil je een heel ander concept uit te werken? Dan is dit jouw pakket. We spreken samen plaats, tijdstip en concept af. Alles op maat.
175
 • Een fotoreportage op maat gedurende een uur
 • Verplaatsing binnen Oost-Vlaanderen inbegrepen.
 • Foto's met spontaniteit als norm
 • 10 foto's in hoge resolutie (zelf te kiezen)
 • Extra foto's kan je altijd bijbestellen

Boek je speciale shoot nu in

Communie JoostVH Photography

Recente blogberichten

Dishwasher_ @ Vooruit Gent © CPU - JoostVH Photography - Joost Van Hoey

Soundtrack finale

Soundtrack is een podium- en kansenparcours voor artiesten met ambitie en groeimogelijkheden. Kortweg, een soort wedstrijd voor allerlei muzikanten die door mee te doen begeleid

Read More »
Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

Huwelijk: Joke & Thomas

Ondanks alle maatregelen die er waren omwille van Covid-19 besloten heel wat koppels om hun huwelijk toch te laten doorgaan. Zeker toen er versoepelingen waren

Read More »

Nieuwsbrief