Music
Om dat ene concert te blijven herinneren

Concerten, optredens, festivals. België is een festivalland bij uitstek. Elk dorp heeft zijn eigen festival. En in België huizen ook nog eens enkele toppers, wereldberoemde festivals. 

Maar er zijn ook honderden concertzalen en muziekhuizen. Voor muziekliefhebbers is België een waar paradijs. Alle genres en stijlen, op een steenworp van elkaar.

Maar wat als je een herinnering wil aan dat optreden? Wat als je er niet bij kon zijn en toch even wou genieten van de sfeer? Wat als jouw idool een optreden gaf en jij wil dat vereeuwigd hebben?

 

Ik fotografeer al enkele jaren voor Concert Photographers United (CPU). Dit collectief van gepassioneerde fotografen kan je vinden in kleine en grote zalen/festivals in Vlaanderen en Brussel (en ja, soms ook in Wallonië of in het buitenland). Dit doen we voornamelijk voor bepaalde media zoals Proximus Pickx, VRT NWS en Dansende Beren.

Maar je kan me ook inhuren om je eigen optreden of concert vast te laten leggen. Compleet met foto’s behind the scenes. Vraag gerust en geheel vrijblijvend meer info hieromtrent. 

Portfolio

Music is the

Recente blogberichten

Eben-Emael

Even ten zuiden van Maastricht, aan het Albertkanaal en vlakbij het dorpje Eben-Emael ligt het grootste fort van België. Dit gigantische fort, met een oppervlakte

Read More »

SARS-CoV-2

Maandag 16 maart 2020. Een dag die heel bizar was. Sinds vrijdagnacht was de werking van ons land aangepast. Er werden strikte maatregelen getroffen om

Read More »

Omar Souleyman

Balzaal, Kunstencentrum Vooruit, Gent. Ik trok naar die zaal boven het Vooruit Café, die zaal met dat schitterende plafond. Die zaal die eigenlijk geen concertzaal

Read More »

Nieuwsbrief