Music
Om dat ene concert te blijven herinneren
Rock Werchter festival fotografie JoostVH Music concertfotograaf freelancer fotograaf

Concerten, optredens, festivals. België is een festivalland bij uitstek. Elk dorp heeft zijn eigen festival. En in België huizen ook nog eens enkele toppers, wereldberoemde festivals. 

Maar er zijn ook honderden concertzalen en muziekhuizen. Voor muziekliefhebbers is België een waar paradijs. Alle genres en stijlen, op een steenworp van elkaar.

Maar wat als je een herinnering wil aan dat optreden? Wat als je er niet bij kon zijn en toch even wou genieten van de sfeer? Wat als jouw idool een optreden gaf en jij wil dat vereeuwigd hebben?

 

Ik fotografeer al enkele jaren voor Concert Photographers United (CPU). Dit collectief van gepassioneerde fotografen kan je vinden in kleine en grote zalen/festivals in Vlaanderen en Brussel (en ja, soms ook in Wallonië of in het buitenland). Dit doen we voornamelijk voor bepaalde media zoals Proximus Pickx, VRT NWS en Dansende Beren.

Maar je kan me ook inhuren om je eigen optreden of concert vast te laten leggen. Compleet met foto’s behind the scenes. Vraag gerust en geheel vrijblijvend meer info hieromtrent. 

Portfolio

Recente blogberichten

© JoostVH Photography

Asaf Avidan

Ik trok onlangs naar Arena 5, een concertplaats in Brussel. Een nieuwe venue die er gekomen is in volle corona-pandemie. Een tijdelijke invulling van het

Read More »
Pictures made by JoostVH Photography

Lokerse Feesten 21

De Lokerse Feesten zijn een begrip. Helemaal niet te vergelijken met de Gentse feesten. De Lokerse feesten zijn vooral gekend omwille van de optredens aan

Read More »

Nieuwsbrief