Joost Van Hoey

Muziek - koffie - art - wannabe whiskylover

Hey, ik ben Joost, aangenaam.

Ik ben een levensgenieter, muziekliefhebber, graag-onder-de-mensen-zijnder en ik heb een passie voor mooie beelden. 

Ik was al 31 toen ik de passie voor fotografie ontdekte. Zonder voorkennis begon ik foto’s te maken. En ik leerde mezelf altijd bij. Pas toen ik deze nieuwe passie kon combineren met mijn passie voor muziek, ging de bal pas echt aan het rollen.

Intussen ben ik al op vele markten thuis: events, lifestyle, huwelijken, corporate,… Het is net die diversiteit die me zo boeit.

Ik ben dus graag onder de mensen en dat voel je. Op die manier komt de spontaniteit vanzelf naar boven en dat ga je zien aan je foto’s. Gezelligheid en oog voor detail. Als dat geen topcombinatie is.

Mijn fotowerk bracht me al op waanzinnige plaatsen: de grootste concertzalen van België, festivals in binnen- en buitenland, opdracht voor enkele gigantische bedrijven, …

Ik kijk er al naar uit naar wat ik nog allemaal ga mogen meemaken. En ik hoop dat jij er een deel van kan zijn. 

Spontaneity is a meticulously prepared art

Wat ik doe

Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

Huwelijk

Je huwelijk is een bijzondere dag. Prachtige foto’s doen je jaren later nog terugdenken aan die mooie momenten, hoe klein ook. Ik ben er bij op de momenten die jij wil, met oog voor jullie en alles rondom je heen, tot in de details.

Lifestyle

Spontane foto’s van wie jullie echt zijn. In de natuur, de stad of gewoon bij je thuis. Leuke foto’s die vastleggen wat je zo snel vergeet. 

Portret

Een foto waar jij als persoon in het midden van de belangstelling staat. En neen, je moet geen professioneel model zijn. De ideale manier om jezelf of je partner eens de nodige ‘shine’ te geven.

Events

Jouw evenement of bedrijf professioneel in beeld brengen? Ik mis geen enkel detail en zorg  ervoor dat je jouw identiteit kan overbrengen aan jouw (potentiële) klanten. 

Een goede foto komt meestal toevallig tot stand. Een goede fotograaf is iemand die weet hoe hij met het toeval moet omgaan

Enkele referenties:

and many more…..