Huwelijken, je hebt ze in alle soorten en gewichten. Het ene koppel wil een reportage van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat; het andere koppel wil een kortere reportage.

Voor Charlotte en Robin trok ik naar het stadhuis van Gent. En daar zijn de huwelijken aan de lopende band. Wachten terwijl het ene koppel een handtekening zet en op hun beurt wacht op het koppel dat juist in de huwelijkskapel zit. En dan roteren. Echt romantisch kan je dit niet noemen maar het is nu eenmaal zo dat er nog veel mensen trouwen in Gent. Roteren, doorschuiven en intussen elkaar graag zien. Charlotte en Robin deden dat heel goed.

De korte ceremonie werd erna beklonken met een glas en even later trok ik ze kort mee door enkele steegjes om een korte fotoreportage te maken.

Het zwaartepunt van de reportage kwam ‘s avonds want ik werd gevraagd om sfeerbeelden te maken van het avondfeest. Maar die foto’s, die hou ik liever voor hen alleen. Niet dat er wereldschokkende beelden zijn maar toch… Gewoon, ik toon liever deze foto’s:

All pictures are © JoostVH Photography

Comments are closed.