Communie JoostVH Photography

Oktober is begonnen en nu kan ik eindelijk de post uitsturen die ik normaal ergen in juni verstuur. 

Op dit moment zijn zowat alle communies voltrokken. Al zijn er hier en daar nog plechtige aangelegenheden, het merendeel heeft toch al zijn of haar zegen gekregen. En de bijhorende familiefeesten waren er ook weer bij. Al zijn er toch veel feestbeesten die niet op de communie zelf hebben gewacht om dit te vieren. 

Het is ook het einde van de communiereportages die ik dit jaar gemaakt heb. Een uitgerekte periode want mijn eerste reportage vond plaats in februari en de laatste was in september. Heel uitzonderlijk is dat toch.

Hoog tijd dus om enkele resultaten te delen met jullie. Niet alle reportages kan ik met jullie delen maar ik kan toch nog voldoende foto’s tonen zodat je kan zien wat je mag verwachten mocht je zo’n shoot boeken bij mij.

Communiereportages bij mij, dat is een stralende zoon of dochter, in een uniek kader, steeds met een hoekje af. Geen klassieke composities maar alles met spontaniteit hoog in het vaandel.

Het is altijd zo tof om die jonge gastjes en meisjes te zien openbloeien voor de camera. Om te zien hoe ze vanuit een timide houding plots omtoveren in diva’s en stoere binken.

Zeer binnenkort lanceer ik de boekingen voor het jaar 2022. De plaatsen zijn zoals steeds beperkt dus wacht niet te lang om jouw reportage te boeken.

Communie JoostVH Photography

Delen

Nieuwsbrief

Facebook
Twitter
Pinterest

Comments are closed.