Ik fotografeer zeer graag mensen. En dat maakt eigenlijk niet echt uit of het nu een persoon apart is, een koppel of een gezin. Al hou ik wel van de interactie tussen 2 personen. Dat maakt een foto soms veel dynamischer.

Vorige week had ik Ellen en Noor voor mijn lens. Moeder en dochter die stralen door naar elkaar te kijken. Hoe mooi is dat?

Samen trokken we naar het immer mooie Verbeke Foundation in Kemzeke. Dit is een heel groot terrein met moderne kunst. Je kan er zowel binnen al buiten kijken naar moderne kunst in al zijn facetten. En met de ruwheid van sommige installaties maakt het een perfecte locatie voor een shoot met een hoekje af. 

En de combinatie moeder-dochter maakt het helemaal af. Het is een combinatie die ik nog niet vaak voor mijn lens heb gehad maar dat mag zeker nog gebeuren.

Het is misschien wel een idee voor moederdag. Of een combinatie met de vader voor vaderdag kan ook natuurlijk. Lijkt me eigenlijk wel een leuk cadeau om te geven. Het helpt ook natuurlijk tegen de vrees om op de foto te staan, want dat is toch iets wat ik vaak hoor…. ‘Ik plak niet op foto’. Wel, laat het juist een opdracht zijn voor mij om je wel op foto te doen plakken.

Je merkt het, ik fotografeer zeer graag mensen en zoek de spontaniteit op. Lachen op de foto zonder geforceerd gedoe, daar ga ik voor. En plakken doe je 😀

Het was na deze shoot heerlijk om te horen dat Noor dit een zeer leuke shoot vond. Zalig om te horen. Daar doe ik het voor: voor een zeer aangename sfeer en met een mooi resultaat.

Delen

Nieuwsbrief

Facebook
Twitter
Pinterest

Comments are closed.