Op een donderdag naar Brussel gaan is altijd een beetje gokken. Veel verkeer of niet? Ter hoogte van Merelbeke was er file maar dat bleek gelukkig een eenzame vertraging te zijn. En in het Brusselse binnenbanen nemen is soms handig maar soms kan het serieus tegenvallen.

Good Charlotte stond op de planning, 3 bands gingen het publiek opwarmen. Jammer genoeg was ik redelijk laat in de AB waardoor ik amper één nummer kon fotograferen van het laatste voorprogramma. Heel erg was dat niet want de belichting was rampzalig. Het was duidelijk: alles was uitgelicht voor het hoofdprogramma.

De photopolicy was duidelijk: 3 songs en fotograferen van aan de mixtafel. Alweer van aan de mixtafel, het begint een gewoonte te worden. Gelukkig is de te overbruggen afstand minder groot dan in Paleis 12. Het voordeel is dat je er goede overzichtsfoto’s kunt maken, het grote nadeel is dat ik liever dicht bij het podium sta. Zeker als het een energieke band is.

Om 21 uur begonnen ze er aan. Het publiek was duidelijk opgewarmd (ik eigenlijk ook) en was vanaf de eerste noot al hevig aan het meebrullen.

Three songs en dan gedaan. Dag AB, ge hebt me weer doen genieten en dus fladderde ik met veel plezier terug richting Gentse.

En dan nu de foto’s:

All pictures are ©️ JoostVH Photography

Comments are closed.