Ondanks alle maatregelen die er waren omwille van Covid-19 besloten heel wat koppels om hun huwelijk toch te laten doorgaan. Zeker toen er versoepelingen waren bleek dit voor velen een zegen.

Het was voor mij dus ook een heerlijke tijd van opnieuw deel te mogen uitmaken van familiefeesten, momenten van puur geluk,… . En dat was zeker na een moeilijke periode voor iedereen zeer welgekomen. 

En zo mocht ik onder andere ook naar het huwelijk van Joke en Thomas. Ik leerde hen kennen door het noodlot. Op momenten van diepe pijn kwam ik hun leven ingestapt. En enkele maanden later mocht ik dus deel uitmaken van hun mooiste dag. 

Dit jonge koppel heeft al heel wat waters doorzwommen maar telkens ik hen zie dan ga ik stralen. Wat zijn ze zo mooi samen en wat vullen ze elkaar zo goed aan. 

En dan zwijg ik nog over hun dochter. Moeilijk te omschrijven in ene paar woorden. Ze stal ook de show, zeker de eerste uren van de dag, tot haar batterij helemaal op was.

Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH
Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

De dag begon ergens in een B&B waar het koppel uren later hun dag samen ging afsluiten. Joke kwam er met haar gezelschap toe om haar klaar te maken voor haar speciale dag. In een mooie omgeving werd haar haar mooi gelegd, deed ze haar eigen make-up (waarom het aan iemand anders vragen als je er zelf in gespecialiseerd bent) en werd dochterlief in haar mooiste kleren gestoken.

En zoals gebruikelijk moest de bruidegom even buiten wachten tot iedereen klaar was om zijn toekomstige vrouw te mogen aanschouwen. Wat volgde was een brede lach die de hele ging aanhouden.

Al waren er ook geregeld tranen te zien. Tranen van geluk maar ook tranen van herinneren. 

En toen werd het tijd om er samen even op uit te trekken om enkele foto’s te maken. Hoog tijd voor de koppelshoot dus.

Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

De koppelshoot is iets waar veel koppel eens soort van stress voor hebben. Zo op foto staan is toch voor velen een soort angst die moet overwonnen worden. Al ebt dat snel weg hoor. Ik probeer iedereen op zijn gemak te stellen en dat lukt me aardig. Bovendien voorzie ik voor bepaalde huwelijkspakketten ook een gratis verlovingsshoot waarbij het koppel al even kan wennen aan de lens en het fototoestel en waardoor de koppelshoot op het huwelijk al redelijk vertrouwd is. Ze hebben dan al ervaring hé 😀

Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

En de dag vorderde verder. Na een hele leuke shoot trokken we naar de feestzaal waar er nog een ceremonie ging plaatsvinden. De setting was er eentje uit de boekjes. Iedereen kon buiten plaatsnemen, de zon scheen, het uitzicht was adembenemend,…. Kortom de perfecte setting.

Wat volgde was een ontroerende ceremonie. Met een lach en een traan, met mooie woorden en lieve gedachten.

Een mooie dag die werd afgerond met een heerlijke maaltijd en een zeer gezellig samenzijn, een openingsdans onder de sterrenhemel, lekker knus onder dekentjes en vooral genieten. Genieten van de dag en van het terug samen zijn.

Genoeg gesproken. Hoog tijd voor enkele sfeerbeelden van deze dag.

Delen

Nieuwsbrief

Facebook
Twitter
Pinterest

Comments are closed.