2017…. wat een jaar.

Ik weet het, ik kijk graag eens naar het verleden. Ik kijk graag eens terug naar hetgeen voorbij is. Herinneringen zijn zo belangrijk. Ze geven warmte, weken gevoelens los, doen ons herinneren waarvoor we staan. Het is het verleden dat ons het heden doet begrijpen.

2017 Was een uitzonderlijk jaar voor mij. Ik heb fantastische optredens mogen fotograferen, ik heb waanzinnige mensen leren kennen, ik heb boeiende reportages mogen maken, ik heb prachtige huwelijken mogen bijwonen, ik heb zoveel gezien, gevoeld, gemaakt, beleefd, ervaren, … .

Ik heb een eigen tentoonstelling gehad in het Mudel, wat nog steeds redelijk surrealistisch is voor me, ik heb mensen doen lachen, ik heb tranen gezien van geluk, …. . Moeilijk te vatten allemaal.

 

Maar ik kijk ook graag naar de toekomst. We gaan verder, we gaan verder dan verder. Vooruit, naar nieuwe emoties, nieuwe ervaringen, nieuwe belevenissen. We gaan verder, hopelijk met jou er ook bij.

JoostVH slogan: gathering memories for tomorrow

 

Comments are closed.