Een huwelijk is een dag van feest en vieren. Het is ook een dag van gevierd worden. Een dag waar vreugde en liefde heersen en waar geluk overal te zien is. Een speciale dag, zoveel is zeker. Het is dan ook niet onlogisch dat je deze dag gedocumenteerd wil zien.

Een huwelijk in beeld brengen kan op verschillende manieren. Als huwelijksfotograaf ga ik voor de losse aanpak. Als een vlieg aan de muur met een fototoestel in de hand. Zo kijk ik naar alles wat er rondom mij gebeurt en ik leg het vast.

Omdat het ene huwelijk niet zoals het andere is werk ik op maat van de klant. We bespreken samen jullie dag en wat jullie in beeld gebracht willen zien. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat.

Elk huwelijkspakket omvat een gratis verlovingsshoot (enkele weken/maanden) voor jullie huwelijksdag. Zo kunnen jullie al een beetje wennen aan de camera en aan mij. Zo leren we elkaar beter kennen en kan je met een gerust hart naar jullie huwelijksdag uitkijken.

Je legt bij mij niet alleen je fotograaf vast. Je legt vooral een gerust gevoel vast, iemand die je de hele dag ook ondersteunt. Die kalmte kan brengen als het moet, die kan enthousiasmeren, die kijkt of alles vlot verloopt en bijspringt waar nodig.

Boek je mij als fotograaf dan weet je ook wat je mag verwachten. Geen verborgen kosten, geen beperkt aantal foto’s die je krijgt,… Je krijgt alle foto’s digitaal aangeleverd in je persoonlijke galerij en alle kosten zijn duidelijk op voorhand afgesproken. 

Huwelijksfotografie, wedding, photography, JoostVH

Vanaf 990 euro

Previous slide
Next slide