Het huwelijk van Ranie en Kevin stond al maanden vast in mijn agenda. Het was voor mij een bijzondere want het ging de langste reportage van het jaar worden. De reportage ging starten bij het klaarmaken van de bruid en eindigde pas als het avondfeest al even op gang was.

Een lange dag dus maar ik kan nu al zeggen dat deze voorbij vloog.

De dag begon bij de bruid thuis. Het kleden, het haar goed leggen, het schminken,… Ik stond steeds op de eerste rij. En dan kwam plots de bruidegom aan. De ceremoniemeester begon onmiddellijk alles te regelen, en het was voor mij vechten om de spontaniteit te behouden. Maar een kleine receptie thuis voor de intieme familie maakte de spontaniteit terug levendig. Alle credits voor het koppel, zij deden dit fantastisch maar een ceremoniemeester kan toch een serieuze invloed hebben op het gebeuren.

Soit, hij zijn job, ik de mijne. Even later trokken we naar de kleine kerk van Poesele. Iedereen stond letterlijk op de eerste rij toen Ranie en Kevin hun huwelijk inKUSten. Spontaan applaus, en hier en daar een traantje van geluk. Het blijft toch iets moois om te zien.

Het feest dat de dag ging afsluiten was memorabel. Oh ja, dat was het zeker. Veel plezier en ambiance. Wat een vrolijke bende. Een openingsdans onder de kroonluchters van de zaal, een menigte die ontroerd stond te kijken…. En dan, feest. Wat zeg ik? FEEST !!!! Er werd onmiddellijk uitbundig gedanst en dat dansen was zeker niet rap gedaan. Maar na enige danspassen in beeld gebracht te hebben, besloot ik huiswaarts te keren.

Het was top, het was af, het was fantastisch.

Ik kijk met veel plezier terug op die dag, samen met de foto’s die ik er maakte. Ik schenk jullie een kort overzicht.

All pictures are © JoostVH Photography

 

Comments are closed.