Wedisson Award #94

Voor de derde keer ben ik geselecteerd voor de Wedisson Award. Ik werd geselecteerd voor de 94e collectie en kom daardoor in een mooie groep van huwelijksfotografen terecht.

De foto is geen gloednieuwe foto. Maar hij blijft wel eentje van mijn favoriete. Ik herinner me dit huwelijk nog heel goed.

Het was net een spannend moment. Ik had namelijk met de getuigen afgesproken dat ze, zonder dat het bruidspaar het wist, tevoorschijn gingen komen om op de achtergrond van een foto te photobomben. Zo konden ze een jaar later die foto onder hun neus wrijven, als verrassing. Ik stond dus klaar om het afgesproken signaal te geven aan de getuigen om op de afgesproken plaats te komen piepen. Maar net dan merkte de bruidegom op dat hij iets vergeten was in de auto.

Hij snelde naar de auto die even verderop geparkeerd stond. Intussen bleef ik achter met de bruid (en een hoop getuigen in de struiken). Ik moest ervoor zorgen dat ze niet richting die getuigen zou kijken dus bedacht ik ter plekke een pose. Ik liet haar recht naar het kasteel kijken, mooi centraal.

Het leverde dit beeld op dat me nu dus in de prijzen liet vallen.

Best Wedding Photography – Wedisson Award #94 – winner

More info about Wedisson? https://wedisson.com/

Comments are closed.